Αλόη βέρα. Μια αρχαία συνταγή.

Η αλόη βέρα καλλιεργείται σε ξηρά κλίματα, όπως στο νότιο τμήμα της αραβικής χερσονήσου, τη βόρεια Αφρική, τα Κανάρια νησιά και το Πράσινο Ακρωτήρι και χρησιμοποιείται συχνά στα φυτικά φάρμακα.

Σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, τα εκχυλίσματα της αλόης βέρα, γνωστής και ως αληθινή αλόη, κινέζικη αλόη ή φυτό των πρώτων βοηθειών, χρησιμοποιούνται για την επούλωση πληγών και εγκαυμάτων, την αντιμετώπιση ήπιων δερματικών μολύνσεων, σμηγματογόνων κύστεων και για την αντιμετώπιση του διαβήτη και των αυξημένων λιπιδίων στο αίμα. 

Η ιατρική χρήση της αλόης βέρα φαίνεται να είναι τόσο παλιά όσο η ανθρώπινη φυλή, καθώς εμφανίζεται για πρώτη φορά στον Πάπυρο Ebers τον 16ο αι. π.Χ. 

Πλούσια, πολύτιμη ενυδάτωση. Λιγότεροι ερεθισμοί.

Η Zewa έχει αναπτύξει μια μεγάλη σειρά από χαρτομάντιλα για το πρόσωπο, καθώς και χαρτί υγείας αξιοποιώντας την ενυδατική και αντιβακτηριακή δράση της αλόης βέρα. "Η αλόη βέρα είναι σύνηθες συστατικό σε λοσιόν για το δέρμα λόγω των επουλωτικών ιδιοτήτων της", δηλώνει η Annika Hermenius, τεχνική διευθύντρια προϊόντων στην Essity στο Γκέτενμπορκ της Σουηδίας. "Για εμάς, είναι φυσικό να χρησιμοποιούμε την αλόη βέρα, γιατί τα προϊόντα μας έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα". 

Δείτε τις αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το εξαιρετικά απαλό προϊόν της επιλογής σας με αλόη βέρα που θα βρείτε παρακάτω.