Η καινοτομία είναι πολύ σημαντική

Εμείς στη Zewa είμαστε πεπεισμένοι ότι η στασιμότητα είναι το πρώτο στάδιο της οπισθοδρόμησης. Αυτή είναι η πεποίθηση που μας κάνει να βελτιωνόμαστε συνεχώς, κάθε μέρα που περνάει και να αναπτύσσουμε τα καλύτερα δυνατά προϊόντα που είναι μοναδικά σε αυτή την αγορά.

Κάνοντας καθετί ευκολότερο

Εκτός από τις υπέρτατες προσπάθειες που καταβάλουμε για να αναπτύξουμε το πιο απαλό και ανθεκτικό χαρτομάντιλο που έχει δημιουργηθεί ποτέ, δεν μένουμε ποτέ στάσιμοι και δεν σταματάμε ποτέ να βελτιωνόμαστε. Επίσης, εστιάζουμε ιδιαίτερα στη βελτίωση της ποιότητας και στην πρακτικότητα της συσκευασίας μας. Για παράδειγμα, μελετώντας ένα προϊόν που θα είναι χρήσιμο για ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, αναπτύξαμε σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Meyer-Henschel, που εδρεύει στο Σααρμπρούκεν της Γερμανίας μια ειδική συσκευασία για χαρτί υγείας. Μία από τις πιο σημαντικές καινοτομίες που προέκυψε από αυτήν τη συνεργασία είναι το διάτρητο κάλυμμα στο πλάι της συσκευασίας που κάνει το άνοιγμα του πακέτου ευκολότερο, ώστε τα ρολά να βγαίνουν εύκολα ένα-ένα. Τα υπόλοιπα ρολά αποθηκεύονται υγιεινά στη συσκευασία. Φυσικά, αυτό το ειδικό, άνετο άνοιγμα προσφέρει το πλεονέκτημα της μεγαλύτερης άνεσης για όλες τις ηλικιακές ομάδες, όπως αποδεικνύουν οι σειρές μας "Exclusive" και "Deluxe".

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις καινοτομίες διαφόρων προϊόντων και τα προσωπικά οφέλη που μπορείτε να αποκομίσετε, ακολουθήστε αυτήν τη σύνδεση link (το περιεχόμενο είναι στην αγγλική γλώσσα).