Μία εταιρεία.
Μία αποστολή.

Στη Zewa, κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε τη ζωή πιο εύκολη και καλύτερη για τους πελάτες μας με σημαντικά προϊόντα που είναι αξιόπιστα και υψηλής ποιότητας. Αυτό το έργο είναι περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο άμεσο αποτέλεσμα των βασικών αξιών που στηρίζει ολόκληρη η Zewa.

Βασικές αξίες

Οι βασικές αξίες μας στηρίζονται στην ιστορία της εταιρείας και ολόκληρος ο όμιλος Essity πίσω από τη Zewa έχει οικοδομηθεί γύρω από αυτές τις αξίες. Καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο δραστηριοποιούμαστε. Εμπνέουν και θέτουν προκλήσεις στους εργαζομένους της Essity στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν μια πετυχημένη εταιρεία, οικονομικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά.

Σεβασμός:

Το να δείχνει κανείς σεβασμό σημαίνει ότι είναι ανοιχτός και έντιμος και ότι συμπεριφέρεται με ακεραιότητα. Σεβασμός σημαίνει να σκεφτόμαστε τις επιπτώσεις που θα έχουν οι ενέργειές μας στους άλλους, εντός και εκτός της εταιρείας μας, τώρα και στο μέλλον. Ο σεβασμός ευνοεί τη συνεργασία και καθιστά πιο εύκολη για εμάς την επίτευξη των κοινών μας στόχων. 

Αρίστευση:

Η επιδίωξη της αρίστευσης μάς οδηγεί σε νέα επίπεδα επαγγελματισμού. Για να γίνουμε άριστοι, πρέπει να προκαλούμε τους εαυτούς μας να ξεπεράσουν τις προσδοκίες των πελατών, των μετόχων και των συνεργατών μας, προσπαθώντας να υπερβούμε τους στόχους μας και να βελτιώσουμε τα αποτελέσματά μας. 

Υπευθυνότητα:

Η Essity προσπαθεί να ενισχύσει κάθε άτομο σε κάθε επίπεδο του οργανισμού μας και η ενίσχυση απαιτεί υπευθυνότητα. Για να είμαστε υπεύθυνοι πρέπει να είμαστε αξιόπιστοι, αλλά και δημιουργικοί, γεμάτοι αυτοπεποίθηση και έτοιμοι να δεχτούμε προκλήσεις. Πρέπει να εκτελούμε πάντα τα καθημερινά μας καθήκοντα προσεχτικά και πλήρως, έχοντας πάντα υπόψη μας τα καλύτερα συμφέροντα των πελατών και της εταιρείας μας. 


Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη Essity ή να διαβάσετε την έκθεσή μας περί βιωσιμότητας, επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.essity.com (σημειώστε ότι αυτός ο ιστότοπος είναι στα Αγγλικά).