Αλλεργικό συνάχι – μια ευρέως διαδεδομένη ασθένεια

Τα τελευταία δύο χρόνια, ο αριθμός των ανθρώπων που υποφέρουν από αλλεργίες έχει αυξηθεί δραματικά. Δεν υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις για τα αίτια που έχουν προκαλέσει αυτό το φαινόμενο, ωστόσο, έρευνες έχουν δείξει ότι η κλιματική αλλαγή αποτελεί κορυφαίο παράγοντα στην όλη εξίσωση.

Άλλωστε, λόγω των καλύτερων συνηθειών υγιεινής που έχουμε υιοθετήσει, το ανοσοποιητικό μας σύστημα δεν είναι πλέον επαρκώς ανθεκτικό, γεγονός που μακροπρόθεσμα συμβάλλει στη μεγαλύτερη ευαισθητοποίησή μας στις αλλεργικές αντιδράσεις. 

Ειδικά, το αλλεργικό συνάχι είναι πλέον μια ασθένεια ευρέως διαδεδομένη σε όλο τον κόσμο. Ακόμη, δεδομένου ότι η εποχή της ανθοφορίας έχει αλλάξει λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη, πολλά φυτά τώρα ανθίζουν νωρίτερα και η ανθοφορία τους διαρκεί περισσότερο, το αλλεργικό συνάχι απειλεί να μετατραπεί από εποχιακό σε ετήσιο πρόβλημα για εκατομμύρια ανθρώπους. 

Η καλύτερη ανακούφιση πέρα από το γιατρό

Εκτός από πολλές άλλες δυσάρεστες και οδυνηρές επιπτώσεις, το αλλεργικό συνάχι εκδηλώνεται με καταρροή, πρήξιμο και αίσθημα καύσου στη μύτη, καθώς και φτέρνισμα. 

Επειδή τα παραδοσιακά χαρτομάντιλα μπορεί να ερεθίσουν την ευαίσθητη μύτη ενός αλλεργικού ατόμου, η Zewa έχει αναπτύξει μια μεγάλη γκάμα από ιδιαίτερα απαλά χαρτομάντιλα χωρίς άρωμα για όσους έχουν ευαίσθητο δέρμα. 

Τα προϊόντα της Zewa είναι εμπλουτισμένα με συστατικά που ανακουφίζουν και περιποιούνται το δέρμα, όπως το χαμομήλι, η μέντα ή η αλόη βέρα, είναι δερματολογικά ελεγμένα και χάρη στην πολύ απαλή έως έξτρα απαλή υφή τους, προσφέρουν τέλεια ανακούφιση στα αλλεργικά άτομα. 

Τα πλεονεκτήματα με μια ματιά:

  •  Απαλά και ανθεκτικά - εξαιρετικά σημαντικό για την εποχή της ανθοφορίας 
  •  Πολύ απαλά για το ευαίσθητο δέρμα, τη συναχωμένη μύτη και τα βουρκωμένα μάτια 
  • Δεν σχίζονται εύκολα 
  • Εάν τα βρέξετε μπορείτε να φρεσκάρετε το πρόσωπο και τα μάτια σας και να απομακρύνετε πιο αποτελεσματικά τη γύρη 
  • Χωρίς άρωμα 
  • Δερματολογικά ελεγμένα


Μάθετε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για τα ιδιαίτερα κατάλληλα για αλλεργικά άτομα προϊόντα μας. 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αλλεργικό συνάχι, για πιθανά φάρμακα και για τον καλύτερο τρόπο αντιμετώπισής του, κάντε κλικ εδώ.