Συνήθεις ερωτήσεις

Εδώ, μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις στις πιο συνήθεις ερωτήσεις σας σχετικά με τη Zewa:

Τι σημαίνει η λέξη "Zewa";

Η λέξη "Zewa" είναι η συντομογραφία της ονομασίας "Zellstofffabrik Waldhof", του πρώτου εργοστασίου μας στη Γερμανία από όπου ξεκινήσαμε την παραγωγή χαρτιού υγείας υψηλής ποιότητας τη δεκαετία του 1960. Σήμερα, η Zewa είναι ένα κορυφαίο brand στο χαρτί υγείας, το χαρτί κουζίνας, τα χαρτομάντιλα και τα χαρτομάντιλα προσώπου σε όλη την ευρωπαϊκή αγορά.

Πού μπορώ να αγοράσω προϊόντα της Zewa;

Συνήθως μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων της Zewa στο τοπικό σας σούπερ μάρκετ ή στα καταστήματα με χαρτικά είδη. Διαφορετικά, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας πούμε πού διατίθενται προϊόντα της Zewa κοντά σας.

Ποιες είναι οι επιλογές χρωμάτων και αρωμάτων στη σειρά προϊόντων χαρτιού υγείας της Zewa;

Οι επιλογές είναι πάρα πολλές! Το χαρτί υγείας Zewa διατίθεται σε πολλές παραλλαγές, ώστε να μπορούν όλοι να βρίσκουν το αγαπημένο τους προϊόν. Περιηγηθείτε στην ενότητα προϊόντων μας και βρείτε το δικό σας τώρα.

Γιατί υπάρχουν επιλογές τρίφυλλου και τετράφυλλου χαρτιού;

Όλα τα προϊόντα της Zewa συνδυάζουν απαλότητα και αντοχή. Αλλά φυσικά, όσο περισσότερα είναι τα φύλλα τόσο καλύτερη η αίσθηση στην επιδερμίδα σας και τόσο πιο ανθεκτικό το ρολό. Οι επιλογές προϊόντων με διαφορετικό αριθμό φύλλων σάς δίνουν την ελευθερία να αποφασίσετε εάν θέλετε ένα αποτελεσματικό χαρτί για καθημερινή χρήση ή ένα χαρτί ειδικής ποιότητας με μεγαλύτερη απαλότητα και αντοχή για την περιποίηση τόσο τη δική σας όσο και των αγαπημένων σας. Έτσι, υπάρχει πάντα ένα ιδανικό προϊόν της Zewa για κάθε χρήση.

Έχω ευαίσθητη επιδερμίδα ή/και υποφέρω από αλλεργίες. Μπορώ να χρησιμοποιώ προϊόντα της Zewa;

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε όλα τα προϊόντα της Zewa χωρίς κανένα μειονέκτημα. Επιπλέον, στις περισσότερες περιπτώσεις δεν συνδέεται το χαρτί υγείας με δερματικές αλλεργίες.
Εάν υποφέρετε από συμπτώματα όπως προσωρινή ερυθρότητα, εξανθήματα, φαγούρα, έντονο ερεθισμό του δέρματος και ενίοτε πρήξιμο, συνιστούμε τη χρήση χαρτιού υγείας και χαρτομάντιλων χωρίς αρώματα ή χρώματα, δεδομένου ότι είναι πιο ήπια για την ευαίσθητη επιδερμίδα.

Τα αρωματισμένα και χρωματιστά προϊόντα της Zewa είναι επίσης ήπια για την επιδερμίδα;

Ναι! Τα αρώματα, τα χρώματα και τα γαλακτώματα που χρησιμοποιούμε έχουν ως στόχο να δώσουν στα προϊόντα ευχάριστο άρωμα, εμφάνιση και αίσθηση για να βελτιώσουν την ευεξία σας και να εγγυηθούν τέλεια αίσθηση στην επιδερμίδα. Όλα τα πρόσθετα συστατικά επιλέγονται μετά από προσεχτική αξιολόγηση, αποφεύγοντας οποιεσδήποτε κρίσιμες ή αμφιλεγόμενες ουσίες όπως αρωματικές αλλεργιογόνες ουσίες.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των χαρτομάντιλων Zewa έναντι των παραδοσιακών υφασμάτινων μαντιλιών;

Όταν καθαρίζετε τη μύτη σας, αυτό που κάνετε είναι ότι την απαλλάσσετε από εκατομμύρια μικρόβια που προκαλούν ασθένειες τα οποία μαζεύονται στο χαρτομάντιλο. Δεδομένου ότι τα χαρτομάντιλα Zewa είναι πάντα καθαρά, μίας χρήσης και απορρίπτονται αμέσως μετά τη χρήση, τα μικρόβια εξαφανίζονται για πάντα.
Εάν χρησιμοποιήσετε ένα υφασμάτινο μαντίλι και κυρίως εάν το χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά ή ακόμη εάν το δώσετε σε ένα μέλος της οικογένειάς σας, τα μικρόβια επιστρέφουν σε εσάς και προκαλούν πρόσθετες μολύνσεις ή επιβραδύνουν τη διαδικασία ανάρρωσης, εάν υποφέρετε από κρύωμα ή γρίπη.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του χαρτιού κουζίνας Zewa έναντι των υφασμάτινων πετσετών;

Όταν συζητάμε για τις πετσέτες κουζίνας, το χαρτί είναι πολύ πιο υγιεινό από το ύφασμα (το ίδιο ισχύει και για τα χαρτομάντιλα, παρεμπιπτόντως). Όταν χρησιμοποιείτε ρολό κουζίνας Zewa, πετάτε τη βρωμιά και τα βακτήρια και δεν τα κρατάτε στο ύφασμα όπου διατηρούνται για πολύ καιρό.

Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χαρτί κουζίνας για να αφαιρέσετε την περίσσεια λίπους από το φαγητό, κάτι που δεν θα μπορούσατε να κάνετε με υφασμάτινες πετσέτες. Παρόλα αυτά, δεν συνιστούμε τη χρήση χαρτιού κουζίνας για να ακουμπάτε ζεστά σκεύη ή κατσαρόλες, σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να χρησιμοποιείτε και πάλι υφασμάτινες πετσέτες ή ακόμη καλύτερα πιάστρες ειδικές για αυτόν το σκοπό.

Γιατί είναι τόσο σημαντική η υγιεινή για εμένα και τα αγαπημένα μου πρόσωπα;

Γιατί είναι το κλειδί για την ευεξία και τον υγιεινό τρόπο ζωής! Υγιεινή σημαίνει η εξόντωση όσο το δυνατό περισσότερων μικροβίων που προκαλούν ασθένειες. Εάν εσείς και η οικογένειά σας δεν έρχεστε πλέον σε επαφή με αυτά τα μικρόβια, θα παραμείνετε πιο υγιείς. Πετώντας άμεσα στα σκουπίδια τα προϊόντα Zewa μετά τη χρήση εξασφαλίζετε ένα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον για όλους.

Μπορεί το υγρό χαρτί υγείας να χρησιμοποιηθεί από παιδιά;

Ναι, μπορεί και πρέπει. Το υγρό χαρτί υγείας διευκολύνει περισσότερο τα παιδιά ηλικίας 3+ να "κάνουν τη δουλειά τους" και να συνηθίσουν στον καθαρό και υγιεινό τρόπο ζωής. Μπορείτε να βρείτε το ειδικό υγρό χαρτί υγείας για παιδιά εδώ.

Μπορώ να ρίχνω το υγρό χαρτί υγείας στη λεκάνη της τουαλέτας όπως κάνω συνήθως;

Ναι, εάν ρίξετε στη λεκάνη της τουαλέτας ένα φύλλο υγρό χαρτί υγείας φεύγει εξίσου εύκολα με οποιοδήποτε συνηθισμένο χαρτί υγείας. Ρίχνετε μόνο ένα φύλλο τη φορά.

Τι κάνει η Zewa για να προστατεύσει το περιβάλλον;

Ως κορυφαία εταιρεία στο χώρο παραγωγής χαρτιού, η Zewa γνωρίζει καλά το σημαντικό ρόλο που παίζει για το περιβάλλον μας.
Για αυτόν τον λόγο η ZEWA έχει εφαρμόσει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα και πληθώρα δραστηριοτήτων για να προστατεύσει τη φύση και να δώσει έμφαση στη βιωσιμότητα. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα, ενημερωθείτε για τους περιβαλλοντικούς μας στόχους εδώ ή διαβάστε την έκθεση για τη βιωσιμότητα στην τοποθεσία sca.com (σημειώστε ότι ο ιστότοπος είναι στα Αγγλικά).

Ποιος μπορεί να απαντήσει στις ερωτήσεις μου εάν δεν περιλαμβάνονται εδώ;

Εμείς! Απλώς επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.